top of page

Köpvillkor

För köp som sker på denna webbplats ansvarar Sofias Goda (org. nr. 970401-8762). Mail: sofia.bjorner@hotmail.com. 

 

Samtliga priser anges i svenska kronor och inkluderar moms, leveranskostnad kan eventuellt tillkomma beroende på kundens val av leveransmetod. Vid val av upphämtning debiteras endast orderkostnaden och kunden bär ansvaret för leveransen. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering. Betalning sker på faktura där två betalalternativ erbjuds, kontoöverföring eller swish.

 

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar, dock gäller inte ångerrätten vid köp av livsmedelsklassade produkter. Visar det sig vara fel på produkten kan reklamation tillämpas. Vid godkännande av reklamation återbetalas ditt köp inom några dagar.

De personuppgifter du lämnar i samband med köp hanteras i enlighet med GDPR. I samband med köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att vi skall kunna behandla din order och genomföra köpet. Du har enligt GDPR rätt att få ut din information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att information ska rättas eller tas bort.

bottom of page